Wiel balanceer bok, inklapbare standaard voor uitbalanceren wielen

87R012

Nieuw

Motor wiel balanceer- en meet bok, inklapbaar

Meer details

20 Items

€ 78,51

Meer informatie

Zeer stabiel, uiterst praktisch en zeer kompleet:

Geschikt voor wielen van 5" tot 23". Voorzien van 12mm as en 2 conussen, waardoor nagenoeg ieder motorwiel gebalanceerd kan worden.

De balanceer bok is voorzien van twee verschillende opnames voor motorfietswielen. De bovenste wiel opname is voor het uitbalanceren van wielen. Hierbij wordt het voor- of achterwiel van de motor door middel van conische adapters gemonteerd op een as, die vervolgens op de vier lagers van de bok wordt geplaatst. Doodat het wiel een minimale draaiweerstand heeft, wordt eenvoudig het zwaarste punt van het wiel bepaald. In de racerij wordt uitsluitend op deze manier de wielen uitgebalanceerd omdat het zeer nauwkeurig kan worden uitgevoerd.

De bok is tevens voorzien van een tweede mogelijkheid om het wiel op te spannen. Hierbij wordt de meegeleverde 12mm as in de bok gefixeerd, waardoor het wiel alleen op zijn eigen lagers draait. Hierdoor wordt het wiel zeer stevig en nauwkeurig gecentreerd.

De bok is tevens voorzien van een volledig instelbare meetklokopname. Wanneer hier een meetklok op wordt geplaatst, is het mogelijk om een eventuele afwijking in de schijf te constateren.

Een meetklok is niet bij de levering inbegrepen, de opname echter wel. Zie foto's.

Door de stabiele fixatie is deze opname tevens zeer geschikt voor het spaken van wielen.

Afmetingen:

Ingeklapt: 45 x 34 x 6 cm

Uitgeklapt: 40 x 34 x 38 cm

Kleur: zwart met rood

30 other products in the same category:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...