Vooruit Betalen per bank

 

Bij bestellingen met een vooruitbetaling dient u na het invoeren van de bestelling zelf het orderbedrag over te maken op onze Rabobank rekening te Westerhaar. Dit kan bijvoorbeeld met internet bankieren of via een telefonische overboeking etc.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen versturen wij binnen 2 werkdagen de door u bestelde goederen mits op voorraad.

LET OP: Altijd bij de betaling uw ordernummer vermelden deze krijg u na het voltooien van de bestelling automatisch via de e-mail.

Voor een bestelling met vooruit betaling worden geen bijkomende kosten doorberekend.

Onze bankgegevens:

Naam:

Jurgens Motorsport

Plaats:

Westerhaar

Rekeningnummer:

15.34.39.203

 

Voor betalingen vanuit het buitenland:

 Bank Identification Code: (BIC)

RABONL2U 

IBAN: 

NL06 RABO 0153 4392 03 

 

iDEAL

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ING bank, Rabobank, SNS bank, Friesland bank en Fortis Bank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij een ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.
Voor de koppeling met Ideal werken wij met de beveiligde koppeling van Buckaroo

Voor een bestelling met iDEAL betaling worden geen bijkomende kosten doorberekend.