Alle beste verkochte producten
Lager gereedschap
Lager Gereedschap → Voor de Motorfiets | Jurgens Motorsport

Lager gereedschap

Lager gereedschap nodig? Ontdek Jurgens Motorsport! Uit ervaring weet Jurgens Motorsport dat het (de)monteren van bepaalde lagers zonder speciaal lager gereedschap een lastige klus kan zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wiellagers, conische balhoofdlagers en lagers op T-stuk. Ook lagers in blinde gaten en krukaslagers kunnen lastig te demonteren zijn.

Er worden hoge eisen gesteld aan de lagers van motorfietsen en daarom is goed onderhoud en vakkundige reparatie/vervanging zeer belangrijk. In deze categorie vindt u allerlei gereedschappen op het gebied van lagers die het (de)monteren tot een eenvoudige klus maakt.

Soorten Lagers

Een motorfiets kent diverse soorten lagers en toepassingen. Wiellagers laten zich bijvoorbeeld lastig demonteren aangezien de binnenzijde van de wielen voorzien zijn van afstandsbussen. Daarnaast is het de- en monteren van balhoofdlagers een lastige klus zonder gebruik te maken voor daarvoor ontworpen gereedschap. Jurgens Motorsport kent deze problemen en heeft daar het juiste gereedschap voor in haar assortiment. Regulier gereedschap zal in de meeste gevallen niet voldoen aangezien dit gereedschap in de meeste gevallen niet past op lagers. Ook voor het onderhoud van lagers hebben wij zeer praktische hulpmiddelen.

 Jurgens Motorsport biedt naast de kogellager ook lager gereedschap voor andere soorten lagers, zoals:

  • Wiellagers
  • Balhoofdlagers
  • Conische lagers

Mocht u twijfelen over het juiste motor gereedschap voor uw lager dan helpen wij u graag verder via het contactformulier. U kunt ook bellen voor advies naar 0546-659686 of 06-52502916.

Lagers Kopen

Lager gereedschap kopen? Maak klussen aan de lagers van uw motorfiets makkelijker door gebruik te maken van speciaal gereedschap van Jurgens Motorsport. Het speciale gereedschap voor lagers zijn een niet te missen onderdeel als u een lager voor uw motor wilt demonteren of monteren. De gereedschappen zijn toepasbaar op lagers met vrijwel alle binnen- en buitenmaten. Dit geldt ook voor alle soorten lagers die er zijn voor een motor. Daarnaast bieden we gereedschap, zoals een vetpers, die ervoor zorgt dat uw schone handen houdt tijdens het klussen.

95% van het lager gereedschap bij Jurgens Motorsport is rechtstreeks uit voorraad leverbaar. Mocht er een product niet op voorraad zijn dan stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte van de levertijd. Als een product wel voorradig is, verzenden wij het lager gereedschap dezelfde dag of de dag na de betalingsontvangst. Zodra een product is verzonden kunt u 1 werkdag rekenen voordat u het product in huis heeft.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Actieve filters