Alle beste verkochte producten
Paddockstands motoren
Paddockstands | Voorbok & Achterbok

Paddockstands motoren

Paddockstands zijn onmisbaar in de garage van elke motorliefhebber. Als u met uw motor vele kilometers maakt, is het belangrijk om deze geregeld te onderhouden. Een paddock stand is dan essentieel!

Met een paddockstand voor zowel het achterwiel als het voorwiel zorg je ervoor dat de motor niet om kan vallen. Het lift het voor- of achterwiel van de grond, waardoor het gemakkelijker en comfortabeler is om aan de motor te klussen. Het draaien van het wiel wordt zo veel eenvoudiger.

De voordelen van paddockstands zijn:

  •         De motor staat erg stabiel;
  •         Sleutelen aan de motor wordt gemakkelijker;
  •         De motor neemt minder ruimte in op een paddockstand;
  •         Doordat paddockstands verrijdbaar zijn, verplaatst u de motor snel en gemakkelijk.

Waarvoor worden paddockstands gebruikt?

Een paddockstand zorgt ervoor, zoals eerder gezegd, dat de motor stabiel rechtop blijft staan en minder ruimte in beslag neemt. Zo’n stand zorgt ervoor dat het achter- of voorwiel van de motor van de grond komt. Hierdoor kan er eenvoudig aan de ketting, aan het wiel of de remmen van de motor gesleuteld worden. Ook kost het minimale inspanning om de motor van de grond te krijgen.

Paddockstands voor het voor- en achterwiel

Ons assortiment bestaat uit verschillende stands voor het voor- en achterwiel. Hiernaast bieden wij ook bijpassende accessoires aan. Wij bieden motorbokken aan voor Ducati en Honda van JM Original. De motorbokken van JM Original worden door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit garanderen!

Paddockstand voorwiel

In ons assortiment vindt u verscheidene paddockstands voor het voorwiel – ook wel voorbok genoemd. Doordat onze zelf geproduceerde voorbokken gebruik maken van een kokerprofiel in plaats van een ronde buis, staat de motor uiterst stabiel. Hiernaast zorgt dit ervoor dat de bok niet gaat draaien. Dit heeft als resultaat dat de motor veel stabieler kan blijven staan op de paddockstand.

Paddockstand achterwiel

Paddockstands voor achterwielen worden bevestigd aan de achterbrug of aan de bobbins. Deze worden ook wel achterbokken genoemd. Onze motorbokken zijn uitgerust met een pen die gelagerd is in twee naaldlagers. Hierdoor kan het achterwiel gedraaid worden, zonder dat de achteras beschadigt. Extra pennen voor verschillende types motoren zijn ook bij ons te verkrijgen!

Paddockstands en toebehoren kopen bij Jurgens Motorsport

U kunt de voor- en achterbokken en de toebehoren gemakkelijk online bij ons bestellen. Doorgaans versturen wij onze producten binnen vijf werkdagen! Mocht u toch niet tevreden zijn, dan kunt u de bestelling binnen 7 werkdagen terugsturen.

Dus wilt u veilig aan uw motoren sleutelen? De paddockstands van Jurgens Motorsport bieden de ultieme oplossing!

Subcategorieën

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)
Actieve filters