Uw privacy

Jurgens Motorsport respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Jurgens Motorsport zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden als deze zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Jurgens Motorsport gebruikt uw gegevens om de volgende diensten te kunnen bieden:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, E-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Indien u zich bij Jurgens Motorsport registreert, bewaren wij uw adresgegevens op een beveiligde Server. Bij uw registratie slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens. zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Informatie inzake bank en creditcardgegevens worden niet door ons opgeslagen en betalingen worden afgehandeld in een SSL (beveiligde) omgeving

Bij enkele van onze aanbiedingen (bv de nieuwsbrief) slaan we uw naam en E-mailadres op. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact met u op te nemen en worden niet aan derden verstrekt. Onze website wordt regelmatig bewerkt en gecontroleerd. Voor afwijkingen in actualiteit, juistheid of volledigheid van de aangebodene informatie kan Jurgens Motorsport niet aansprakelijk gesteld worden.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Jurgens Motorsport verkoopt uw gegevens niet

Jurgens Motorsport zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Jurgens Motorsport

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over ons Privacy beleid, dan kunt u ons een bericht sturen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Links

Als afronding van ons informatie aanbod verwijzen wij eventueel naar een paar pagina`s van door ons uitgezochte en gecontroleerde externe website`s.

Jurgens Motorsport heeft geen invloed op de inhoud van deze sites.

Daarom is Jurgens Motorsport niet aansprakelijk voor de inhoud van deze gelinkte websites. We distantiëren ons nadrukkelijk van een eventuele onrechtmatigheid op deze pagina`s. Jurgens Motorsport is niet verantwoordelijk voor foto rechten, die door downloads van onze site ontstaan.